zagrebačka trilogija
Blog - lipanj 2011
srijeda, lipanj 29, 2011
Mornarica

lostways @ 08:30 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
utorak, lipanj 14, 2011
Neki dan, s novinskih kioska zavrištao naslov: Dobro jutro građani Europe! Tako su prema iskrivljenoj stvarnosti hadezeovske oligarhije, hrvati (opet) postali europljani. Dakle, pravi hrvati sad više nisu samo to, nego i pravi europljani.

Pa da vidimo malo...

Pravi hrvat, kao prvo, mrzi srbe. Mrzi li pritom crnce, rome, židove, komuniste, masone, marsovce, klingonce, pedere, lezbijke i mormone – tim bolje.

Kao drugo, pravi hrvat mrzi pedere. Na lezbijke mu se diže, ali ih svejedno mrzi. Pravi hrvat nikad svoje dijete ne bi dao na usvajanje pederima.No zato, pravi hrvat, pijan  tuče ženu i djecu, a kad ovi konačno uspiju pobjeći, ne plaća alimentaciju za dijete, niti ga posjećuje.

Pravi hrvat vlastitu ženu jebe samo u misionarskom položaju, u mraku. Morala radi i razmnožavanja. Ali ljubavnicu jebe u svih nekoliko figurae veneris koje je vidio u porniću. Koje ne gleda, iz moralnih razloga, jel?

Pravi hrvat mrzi i kurve. Osim kad skupi parsto kuna da si priušti pušenje u haustoru.

Pravi hrvat pozdravlja uzdignutom rukom pokazujući pritom visinu kukuruza u Slavoniji. Naravno, nema pojma da je plan originalnih podizača ruke, bio porobljavanje slavena kao pripadnika niže rase. Pravi hrvat, uostalom, nema pojma ni da su hrvati slaveni niti prihvaća činjenicu da se Hrvatska nalazi na Balkanu.

Pravi hrvat mrzi i pedofile. Ali  preko sunčanih naočala škilji prema učenici 3. razreda gimnazije koja prolazi uz terasu kafića uz komentar procijeđen kroz zube „uh, kako bi je jebo...“

Pravi hrvat je katolik. Ali pravi hrvat ne ide u crkvu nedjeljom, eventualno za Božić i(ili) Uskrs, no i tada stoji ispred nje. Kad vidi susjeda koji ni tada ne ide na misu, komentira: „bog te jebo vidi srbina....“

Pravi hrvat je branitelj. Pritom nije važno da li je na primjer rođen 1985. Ili je od 91. do 97. bio u Frankfurtu.  Ili u 3. šankerskoj brigadi. On  jednostavno zna da su generali nevini. Jer možda je prilikom Oluje i najebala kakva bakica, ali kakve su zločine činili srbi. A tek partizani?!

Pravi hrvat sluša Tompsona. Pravi hrvat uglavnom ne zna da se to piše sa h iza t. No pravi hrvat ne može ne podignut ruke u zrak na prve taktove nekog pjesmuljka Karleuše. Jer ga tekstovi diraju u dušu.
 
Pravi hrvat nema sve zube (prisjetiti se pravog pravog hrvata, Marka Perkovića prije desetak godina). Ako slučajno i ima, poduzet će sve da ih izgubi u sukobu s policijom.
Pravi hrvat nema pojma zašto bi Hrvatska trebala biti članicom Europske unije, ali ako Jadranka kaže da treba, onda treba.

Pravog hrvata boli kurac za stotine tisuća nezaposlenih i očigledan gospodarski slom, ali ga povorka ne pravih hrvata može toliko razbjesniti da povorku zasipa kamenjem.

Kako bilo, ovi europski idioti, čekaju prave hrvate raširenih ruku.

Samo se nadam da su heteroseksualci.

Jer su inače najebali...

lostways @ 15:10 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare