zagrebačka trilogija
Blog
četvrtak, siječanj 22, 2009
Možda me malo potakao kvar na bloger.hr -ovom counteru, ali me i inače zabavlja tracker. Nevjerojatna je logika Googla, no nisu manje zanimljivi ni upiti znatiželjnih korisnika interneta.... 

Dok upiti "lostways", "roditelji pretučenog..." , "regata maslina 2008" ili "otok olib" imaju smisla i jasno mi je kako je znatiželjko dospio na moj blog, stvarno ne mogu dokučiti kakve veze ima moj blog sa "ŠTAJGA GAY" ili "održavanjem čistoće u bazenu utrine". Hm, da Google zna nešto što ja ne. Bilo bi zanimljivo saznati, kakav je odgovor očekivao revni surfer koji je u tražilicu upisao "jeba ga ja", ili "obećanje ludom radovanje" koje mi kao link na moj blog baš i nije nešto na čast.

I na kraju, tko li je taj koga zanima "kako namjestiti zeleno na semaforu" i odakle Googlu ideja da bih ja to znao, odnosno da se odgovor nalazi na mojem blogu . Radi li se o očajnom pripravniku "Zagrebačkih cesta" ili o zlonamjernom luđaku koji planira "narihtati" semafor na križanju Savske i Vukovarske.

Ili je možda Milan Bandić, ogorčen nesposobnošću svojih pročelnika da zagrebački promet dovedu u kakav-takav red, odlučio stvar uzeti u svoje ruke?

lostways @ 11:27 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare